Ajankohtaista

Ystävät tekevät Pyhän  !

Konstailemattoman, aidon ja lumoavan.

Pyhä on täynnä tarinoita, joista legendaarisimmat on koottu kirjoihin ja kansiin asti. 

Uudet tarinat odottavat tunturissa kertojaansa.

Tervetuloa Pyhälle, ystävä.                                            

 Näytä 

Pyhän rinteiden (klikkaa otsikkoa )

Erikoissuorituspaikat uudistuvat
Pyhäniin parkki Polar-rinteen ja Sinisen rinteen välissä on jatkossa monipuolinen laskualue nimeltään Polar Madness, jossa yhdistyy banked slalom, freeride ja parkkilaskeminen.

Parkkihommat jatkuvat Perherinteiden Pyhä Fun Parkissa, jota kehitetään entistä paremmaksi temmellyskentäksi parkkilaskijoille.

Tervetuloa hiihtolomalle Lapin lumisiin maisemiin!

Tervetuloa hiihtolomalle Lapin lumisiin maisemiin!

Luvassa monipuolista ohjelmaa koko viikoksi. Hiihtokoulun viikko-ohjelmassa mm. Suomi Slalom, porojen ruokintaa, hankijuoksua, parkkisessareita, tunturiolympialaiset, tunturiseikkailuja sekä huippusuosittu pulkkamäki Perherinteessä.

Katso kaikki tapahtumat sivun alaosasta

Pyhältä löytyy laskettavaa jokaiseen makuun

Perherinteissä on hyvä aloittaa hiihtoharrastus, sillä rinteet ovat sopivan loivia, leveitä ja suojaisia ensimmäisten kurvien kokeiluun. Vauhdinnälkäisille laskijoille suosittelemme maailmancup-tason Piste Palanderia. Uusi Polar Madness -rata taas yhdistelee banked slalom -, ja crossi- ja parkkilaskemista. Isommille sekä pienemmille temppuilijoille Pyhä Fun Park on oikea paikka.

Viikolla 8,9 ja 10 Pyhän rinteet ovat avoinna päivittäin klo 9:30-18:00.

Tutustu Pyhän rinteisii

 

 Pyhällä tapahtuu: Pyhän kevät on puuterilunta, aurinkoa ja leveitä hymyjä!

Etsi mielenrauhaa kuvankauniista tunturimaisemasta

Tunturimaisemassa mieli rauhoittuu ja lepää. Lähde lumikenkäilemään tykkypuiden ympäröimään maisemaan tai koe maastoratsastusvaellus lumisessa maastossa.

 Kerää energiaa Lapin puhtaista raaka-aineista ja paikallisesta lähiruuasta

Kaamosaikana on lupa nautiskella. Suuntaa Express tuolihissillä tunturin huipulle nauttimaan lämpimät vohvelit ravintola Tsokassa tai kokeile Wurstin herkullisia seitanrieskoja. Katso täältä myös muut paikalliset ravintolat. 

 

 Aloita uusi vuosi vauhdikkaasti Polar Madness banked slalom radalla

Koe vauhdin hurmaa tällä kaudella avautuneella Polar Madness radalla ja haasta ystävät leikkimieliseen kisaan! Polar Madnessin löydät Sinisen Rinteen ja Polar Rinteen välistä. Lähtöpaikalle PyhäExpress tai nousemalla 3-hengen tuolihissillä.

Ota rennosti syventymällä hyvän kirjan tai elokuvan pariin

Tunturissa ei aikatauluja tarvitse seurata ja päivän kohokohta voi ollakin syventyminen hyvän kirjan tai elokuvan pariin. Käperry peiton alle takkatulen ääreen ja nautiskele mökkitunnelmasta hankien keskellä.

Hae uusia laskukokemuksia rinnealueen ulkopuolelta

Pyhän jylhät puitteet tarjoavat parhaat mahdollisuudet lähteä kokeilemaan vapaalaskua. Pyhätunturin Hiihtokoulun tarjoamalla kurssilla lähioffarit tulevat tutuksi ja pääset harjoittelemaan vapaalaskua kokeneiden hiihdonopettajien johdolla.

Päästä luovuus valloilleen valokuvaamalla tunturiympäristössä

Etsi inspiraatiota sydäntalven ja kaamoksen väreistä. Lähde retkelle kameran kanssa etsimään mitä erikoisempia tykkypuutaideteoksia, valoilmiöitä tai suuntaa katse yölliselle taivaalle. Tunturin tunnelmat kuva ja videomuodossa löydät Pyhän Instagramista ja hastageillä: #tunturifiilis #pyhamagic